Logo’s

Enkele logo’s die wij hebben ontworpen.

Groei Personeelsdiensten

Groei Personeelsdiensten

Groei Personeelsdiensten in Zwolle is een betrouwbare partner op het gebied van flexibele arbeid, die zich richt op de regio en betrokken voelt bij lokale ondernemers en werkzoekenden. De juiste mensen op de juiste plek, daar staat Groei voor!

Social Secretary

Social Secretary

Miranda Pompert is Social Secretary en gespecialiseerd in het gebruik van Social Media voor bedrijven. Met name Facebook en Instagram.

Middendorp Metaalbewerking

Middendorp Metaalbewerking

Nieuw logo gerealiseerd voor Middendorp Metaalbewerking. Middendorp is gespecialiseerd in het vervaardigen van producten voor onder meer de bouw van winkelinrichtingen, bibliotheken, kantoren en dergelijke.

Elisabeth Edith

Elisabeth Edith

Logo gebaseerd op foto van eigenaresse Elisabeth Edith fusion belly dance - buikdans & oefentherapie Mensendieck Amersfoort / Soest

HulpZaam ambulante zorgverlening

HulpZaam ambulante zorgverlening

HulpZaam is een zorgaanbieder in de Gemeente Deventer, Olst-Wijhe en Voorst op het gebied van ambulante (woon) begeleiding, maatschappelijk -en sociaal werk. HulpZaam bestaat uit Karin Koetsier; een zelfstandige zorgaanbieder .

SpierzorgWijchen

SpierzorgWijchen

Ingrid Laheij werkt als zelfstandig sportmasseur in Wijchen en omgeving.

StepErmelo

StepErmelo

StepErmelo is actief aan het steppen in en rond Ermelo. Bij StepErmelo step je in kleine groepjes onder begeleiding. Je leert de wissel van je been en de juiste afzet en tevens zal je conditie verbeteren.

MP  managementondersteuning

MP managementondersteuning

MP managementondersteuning, Miranda Pompert werkt als freelance (directie)secretaresse.

Kim Schoonenberg lactactiedeskundige

Kim Schoonenberg lactactiedeskundige

Kim Schoonenberg studeerde in 2000 af als verloskundige. Nu ruim 15 jaar later beoefen ik nog steeds het vak van mijn dromen. Inmiddels is zij ook echoscopist, opgeleid om kinderwensspreekuren te doen en heb ik mijn opleiding tot lactatiekundige afgerond.

Zion Vet Care

Zion Vet Care

Zion Vet Care importeert kompleet voer en concentraten (mengels van vitamines, mineralen etc waar de boer alleen nog mais aan hoeft toe te voegen om eindvoer te maken) voor voornamelijk kippen, konijnen, vissen (en in mindere mate koeien, varkens en schapen) uit Europa (nederland, belgie en frankrijk).

Coached by Ingrid

Coached by Ingrid

Coached by Ingrid - Je zit vast, hebt al van alles geprobeerd maar je valt elke keer weer terug in het oude bekende. Herkenbaar? Je bent niet de enige! Maar hulp hierbij om dit patroon te doorbreken als het je in de weg gaat zitten, is verstandig. Coached by Ingrid helpt je hierbij.

J-Light

J-Light

J-Light is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en grotendeels in eigen beheer produceren van allerlei LED toepassingen.

Forza Transport

Forza Transport

Gedreven en klantgericht transport levert Forza!

Rijden bij Bart

Rijden bij Bart

Autorijles bij autorijschool Rijden Bij Bart uit Zwolle. Samen op weg naar jouw vrijheid!

Jilles Bongers Schilderwerken

Jilles Bongers Schilderwerken

Jilles Bongers, zzp-er voor al uw schilderwerken.

Nienke Steinitz Photography

Nienke Steinitz Photography

Fotografe Nienke Steinitz gebruikt in haar fotografie de natuur, landschappen. en locaties om de thema’s die ze behandelt in beeld te brengen. Ze abstraheert en haar foto’s hebben een poëtisch karakter.

Twinside creatieve ruimtemakers

Twinside creatieve ruimtemakers

Nieuwe huisstijl (logo, visitekaartjes, briefpapier) ontwikkeld voor Twinside.

Wordexpert

Wordexpert

Document opmaakt, uitwerken van concepten uitwerken en bestanden in huisstijl zetten. Wordexpert zorgt voor een strakke layout, overzichtelijke vormgeving en professionele uitstraling.

Natuurbeleefing Wandelcoaching

Natuurbeleefing Wandelcoaching

NatuurbeLEEFing richt zich met name op stress gerelateerde klachten en combineert het werkelijk beleven en ervaren van de natuur met aandacht voor jou. De ontspanning van het buiten zijn schept ruimte om het gesprek aan te gaan en je te coachen.

Coloris.nl

Coloris.nl

Kwaliteitsverf online kopen doe je bij Coloris.nl. Bij Coloris.nl kunt u verschillende soorten verf en coatings van hoogwaardige kwaliteit online kopen. U vindt hier schildersverf en muurverf voor binnen en buiten gebruik als ook verf voor industriële en maritieme toepassingen en diverse non-paint artikelen.

Slow Sports Velp

Slow Sports Velp

De drempel om te gaan sporten is soms heel hoog. Evenals de drempel om iets te veranderen aan je eet- of leefgewoonten. Je bent er al zo vaak met goede moed aan begonnen, maar je hield het nooit vol.. Slow Sports NL haalt de drempels voor je weg.

Sjoku Productions, Passie voor beeldverhaal

Sjoku Productions, Passie voor beeldverhaal

Wil jij ook graag een video op jouw website met jezelf in de hoofdrol? Heb je moeite om jezelf daar in te presenteren? SJOKU maakt filmportretten voor particulieren en bedrijven.

Kuiper CareerCoaching

Kuiper CareerCoaching

Loopbaanbegeleiding HR advies

VDT Dienstverlening

VDT Dienstverlening

Op zoek naar tijdelijke invulling van noodzakelijke werkzaamheden tegen een transparant en scherp concurrerend uurtarief? Dan bent u bij VdT Dienstverlening aan het juiste adres.

Jouwlevensdans

Jouwlevensdans

Adem, dans en klankmassage. Ons denken kan ons behoorlijk in de weg zitten. Klanken, ademwerk en dans, zijn manieren om uit je hoofd te komen en meer naar je intuïtie, je emoties en je gevoel te gaan.

Hondenschool Dogtrack

Hondenschool Dogtrack

Hondenschool Dogtrack is het adres in Apeldoorn voor puppycursus, jonge hondentraining, gehoorzaamheid en workshops. Door inzicht in het gedrag en de leerprincipes van uw hond te combineren met plezier geven wij u tijdens de lessen net dát beetje meer om extra te kunnen genieten van uw hond in de dagelijkse situaties.

BeaBlom.nl

BeaBlom.nl

Bea Blom Pedicure aan huis in Apeldoorn en omgeving. Gediplomeerd pedicure aangesloten bij Provoet. Voetverzorging aan huis tegen een redelijk tarief.

After Life Care Thanatopraxie en overledenenzorg

After Life Care Thanatopraxie en overledenenzorg

After Life Care is een nieuwe, jonge dynamische onderneming in de uitvaartsector gespecialiseerd in thanatopraxie en het verlenen van de laatste zorg aan een overledene. After life care, zorgen na het leven, dit houdt in zorg dragen voor de nabestaanden door een respectvolle laatste verzorging van hun dierbare overledene.

Organisatiebureau NEKZT

Organisatiebureau NEKZT

NEKZT is een full-service organisatiebureau voor het organiseren van spraakmakende, stijlvolle of feestelijke zakelijke evenementen