Huisstijl ontwerp apeldoorn

Bij een bedrijf hoort een huisstijl. Hiermee presenteer je je naar buiten toe. Je klanten hebben snel het juiste gevoel bij jouw bedrijf, het is immers de eerste indruk die de klant van krijgt! Dat is het idee achter de huisstijl. Nog geen huisstijl ontwerp? Inviato  huisstijl ontwerp Apeldoorn helpt je graag verder! De basis van je huisstijl is je logo. Wij verzorgen jouw logo-ontwerp voor maar € 295,= .

Bij portfolio vind je voorbeelden van door ons gemaakte logo ontwerpen.huisstijl ontwerp apeldoorn

Wanneer je al een logo hebt, kunnen wij deze professioneel verwerken in het ontwerp van je huisstijl, te denken aan visitekaartjes, briefpapier enzovoorts. Voor visitekaartjes ontwerp rekenen wij € 149,=. Zo ook voor het briefpapier ontwerp . Laat je alledrie door ons verzorgen (logo, briefpapier en visitekaartjes) dan betaal je slechts € 499,=.  Voor andere uitingen maken wij een offerte op maat.

Onze Werkwijze

Wanneer we met jouw huisstijl-ontwerp aan de slag gaan, beginnen we met je logo. Waar staat je logo voor? Welke kleuren en vormen zijn belangrijk in je logo?

Heb je al een idee hierover? Laat het ons weten. Heb je nog geen idee? Dat geeft niets dan gaan we zo voor je aan de slag. Geen punt bij Inviato!

Op basis van je logo ontwerpen we de huisstijl, waarbij herkenbaarheid voorop staat. Je huisstijl ontwerp is samen met je logo en je website de identiteit van je bedrijf.

Waarom een huisstijl laten ontwerpen?

Je huisstijl kan worden gebruikt voor diverse doeleinden. Van groot tot klein, van digitaal tot print. Denk hierbij aan visitekaartjes, brochures en je website. Maar ook een digitale nieuwsbrief, briefpapier en relatiegeschenken. Voor al deze uitingen is een logo onmisbaar!

Wil je meer weten over een huisstijl of logo ontwerp? Stuur dan een e-mail naar natascha@inviato.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Genoemde prijzen zijn ex.btw.

Wie we zijn | Wat we doen | Portfolio | CMS | Contact