Ontwerp visitekaartjes apeldoorn

Visitekaartjes laten ontwerpen in Apeldoorn? Wij ontwerpen visitekaartjes, briefpapier, logo’s en meer.

Visitekaartjes laten ontwerpen in Apeldoorn doe je makkelijk en snel bij Inviato. Om een visitekaartje laten maken stuur een e-mail naar natascha@inviato.nl. Geef daarin je wensen aan, voeg je logo bij en wij maken een ontwerp.

Nog geen logo? Geen punt. Wij kunnen ook jouw logo ontwerpen. Indien gewenst ontwerpen wij een volledige huisstijl, alles is mogelijk.

ontwerp visitekaartjes apeldoorn

Voor visitekaartjes ontwerp rekenen wij € 149,=. Zo ook voor het briefpapier ontwerp. Een logo kost € 295,=. Laat je alle drie door ons verzorgen (logo, briefpapier en visitekaartjes) dan betaal je slechts € 499,= voor een complete huisstijl! Voor andere uitingen maken wij een offerte op maat.

Een belangrijk promotiemiddel is een visitekaartje. Niet alleen is het handig om iemand snel je contactgegevens te overhandigen. Het geeft direct een goede indruk van je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt.

Wij ontwerpen een stijlvol, kleurrijk, modern of eenvoudig visitekaartje volledig op maat en passend bij je bedrijf.

Heb je al een idee over het ontwerp? Laat het ons weten. Heb je nog geen idee? Dat geeft niets dan gaan we blanco voor je aan de slag. Geen punt bij Inviato!

Oplevering van je visitekaartje

Wij leveren het visitekaartje altijd op in een .png bestand, en een drukklaar .pdf bestand. Je kunt deze dus zelf afdrukken, maar wij adviseren altijd om de visitekaartjes te laten drukken bij een gespecialiseerd bedrijf.

Welke gegevens worden vermeld?

Jij bepaalt welke gegevens je wilt vermelden. Je kunt alleen je website vermelden, maar ook je volledige contactgegevens. Hieronder een kleine indruk van de standaard gegevens die de meeste klanten vermelden op hun visitekaartje.

– Naam
– Functie)
– Adres
– Telefoon
– E-mail
– Website

Wil je meer weten over een huisstijl of logo ontwerp? Stuur dan een e-mail naar natascha@inviato.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Genoemde prijzen zijn ex.btw.

Wie we zijn | Wat we doen | Portfolio | CMS | Contact