Wat we doen

Inviato ontwerpt logo’s en bouwt professionele websites tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Een website hebt u bij ons al vanaf € 695! Een logo voor € 295. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Sindskort maken wij gebruik van WordPress. U kunt nu door middel van CMS zelf dingen aanpassen. Wilt u het laatste nieuws delen of een afbeelding plaatsen? U doet dit zonder enige technische kennis en wanneer het u uitkomt. WordPress is momenteel de meest gebruikte CMS ter wereld. Waarom? WordPress is stabiel en gebruiksvriendelijk. Google beloont deze websites met veel bezoekers!

Inviato kan ook ondersteuning bieden hosting en domeinregistratie, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Samen gaan we dan op zoek naar een goede domeinnaam en helpen desgewenst bij de domeinregistratie en het afsluiten van een
voordelig abonnement bij een betrouwbare provider.

Tijdens de bouw van uw website zorgen wij er ook voor, dat deze optimaal is voor een hoge score in Google. Dit noemt men ook wel zoekmachine-optimalisatie. Het is belangrijk dat u gevonden wordt. Inviato is goed op de hoogte van de techniek op dit gebied.

website

U heeft al een website, maar..

U bent u niet goed te vinden in Google.

U bent niet tevreden over de weergave van uw website.

U staat te laag in Google.

Ook dan kunt u onze hulp inschakelen. Inviato helpt u graag vooruit!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar natascha@inviato.nl.

Wie we zijn| Wat we doen | Portfolio | CMS | Contact