BEDRIJFSLOGO LATEN MAKEN ?

Bedrijfslogo laten maken | Wil jij een bedrijfslogo laten maken? Inviato inschakelen! Ontvang binnen 2 dagen je eigen unieke bedrijfslogo in concept! Mail precies wat je wilt of laat het volledig aan mij. Alles is mogelijk. Kortom, professioneel design in no time gereed!


Mail je vraag en ontvang binnen 1 dag reactie!

MAIL GELIJK VOOR JOUW LOGO


Bij logo design kijken we samen wat je wilt uitstralen. Daarna maak ik een voorstel en stijl deze tot in de puntjes naar jouw wensen. Heb je daarentegen zelf al een idee? In dat geval kun je bij mij een schets voor je bedrijfslogo aanleveren. Vervolgens werk ik deze voor je uit tot een bedrijfslogo dat voldoet aan alle criteria. Dat wil zeggen, bestanden voor eigen gebruik en bestanden voor de drukker!


VOORDELEN

Concept gereed in 2 dagen

Logo overal voor te gebruiken

Betaling achteraf


KLANT ERVARINGEN

In de afgelopen jaren heb ik al vele bedrijfslogo’s mogen maken voor zeer verschillende opdrachtgevers. Deze klanten beoordelen Inviato met een beoordeling van 5 sterren in de Google reviews. Dus, ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dan kun je een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier.

bedrijfslogo laten maken

BEDRIJFSLOGO STAPPENPLAN

Stuur een mail met jouw wensen

Ontvang binnen 2 dagen een concept

Geef feedback en ontvang je eigen unieke logo!

LOGO VERZOEK MAILEN


BEDRIJFSLOGO VOORBEELDEN

Een logo is een must voor elke onderneming. Immers, om je bedrijf een gezicht te geven maak je gebruik van een logo. Dit logo geeft identiteit en herkenbaarheid. Aan de hand daarvan worden uitingen zoals een website of folder worden om het logo-ontwerp heen gevormd. Hiervan is het logo van Philips een mooi voorbeeld. Het is door de jaren heen (met de tijd mee) is gegroeid is dat van Philips. Dit logo ís Philips. En Philips is dit logo. MT Magazine licht enkele ijzersterke logo’s uit.