VECTOR BESTAND MAKEN

Vector bestand maken ? Dan ben je aan het juiste adres! Ik zet je bestand om van pixels naar vector EPS. Een afbeelding omzetten naar vector EPS doe ik door de afbeelding nauwkeurig over te trekken in Adobe Illustrator. Hiermee ontstaat een mooi en scherp resultaat. Vector EPS is onder meer geschikt voor drukwerk, belettering, prints, en graveerwerk. Ik maak geen gebruik van automatische converteer programma’s en lever altijd bestanden van hoge kwaliteit.


Wil jij een vector bestand maken? Mail vrijblijvend je vraag.

MAIL JE VRAAG


VOORDELEN

Snel gereed

Hoogste kwaliteit, direct te gebruiken

Betaling achteraf


Heb je nog helemaal geen logo voor je bedrijf? Dan kun je door mij je logo laten ontwerpen en ontvang direct de juiste bestanden! Immers, jouw logo wordt opgemaakt met de juiste programmatuur.

VECTOR AFBEELDING NODIG?

Een vectorafbeelding is een afbeelding type die oneindig groot uitrekbaar is. Daardoor is het ideaal voor gebruik op drukwerk van visitekaartjes, flyers en veel meer. Een gewone afbeelding heeft een maximale grootte en daarna wordt de afbeelding lelijk en onscherp. Daardoor is deze erg beperkt. Een normale afbeelding of bitmap logo is opgemaakt uit allemaal kleine pixels. Als uw deze wil vergroten dan moet de computer opeens meer pixels aanmaken en die weet niet goed hoe jij dat wil. Als gevolg daarvan wordt de afbeelding onscherp.

vector laten maken

Bij een vectorafbeelding zijn het geen pixels maar punten met een lijntje er tussen in. Door middel van wiskundige berekeningen wordt deze afstand bepaald. Daarom houdt een vectorafbeelding goed zijn vorm en kan het dus oneindig worden vergroot. Bovendien blijft het formaat van een logo of afbeelding in vectoren heel klein. Hierdoor kun je makkelijk een logo via email versturen omdat het vaak maar een aantal mb groot is.

3-STAPPENPLAN

Mail je verzoek

– Ontvang je offerte

– Laat je vector maken en

ONTVANG JE BESTAND RAZENDSNEL!


WERKWIJZE VECTOR LATEN MAKEN

Mail het bestand dat je wilt laten vectoriseren. Vermeld daarbij eventuele aanpassingen en je krijgt een gratis offerte in de mail. Ga je hiermee akkoord dan ontvang je van mij zo snel mogelijk het eindresultaat in EPS en PDF.