Webdesign

Website laten maken? Voor Webdesign ben je bij ons aan het goede adres!

Een website ontwerpen wij al voor € 695 (ex btw). Je krijgt daarvoor een complete website in de stijl van jouw bedrijf. Dat betekent professioneel design voor een zeer goede prijs. Daarmee maken wij een eigen website mogelijk voor iedereen. En zo hoort het ook, vinden wij. Voor startende ondernemers biedt dit de mogelijkheid zich direct goed te neer te zetten in de markt. Ze bereiken veel bezoekers, en maken al snel omzet. Ook een vliegende start maken? Mail vrijblijvend naar Inviato Webdesign Apeldoorn, jouw betrouwbare partner in webdesign, logo ontwerp en meer!


Website voor mobiele apparaten

Het is zeer belangrijk dat je website geschikt is voor mobiele apparaten. Bijna de helft van de bezoekers is een mobiele gebruiker. Dan kan zijn een mobiele telefoon of tablet. Daarom is het belangrijk dat de website op mobiele apparaten goed wordt weergegeven en makkelijk te gebruiken is. Je wilt immers niet dat bezoekers afhaken omdat de website niet goed werkt of te langzaam is.

Responsive webdesign

Inviato ontwerpt websites zo dat deze geschikt zijn om te bekijken op alle apparaten. Dit noemen we Responsive Webdesign. Google heeft een test ontwikkeld om de eigen website te testen op mobiele gebruiksvriendelijkheid. Klik hier voor de Tool voor mobielvriendelijke tests .


Website zelf beheren

Je  website zelf beheren? Natuurlijk! Aan je nieuwe website wil je natuurlijk zelf wijzigingen aanbrengen. Dat begrijpen wij bij Inviato. Het is niet alleen omslachtig als je voor elke wijziging contact moet opnemen, het kost vaak ook geld. Bij Inviato kunt je zelf je website onderhouden. Dit is ook nog eens heel eenvoudig.

WordPress CMS

Doordat wij WordPress websites maken, kun je makkelijk zelf dingen aanpassen. Je ontvangt een korte handleiding met uitleg hoe je bijvoorbeeld zelf tekst kan wijzigen of afbeeldingen kunt plaatsen. Hoe werkt het? Je logt in via je browser, doet de aanpassingen, slaat ze op en logt weer uit. Eenvoudiger kan niet!

Zodra de website is opgeleverd heb je ons dus niet meer nodig. Tenzij je graag wilt dat wij het doen natuurlijk.


SEO en hoge google ranking

Hoog in Google komen. Wie wil dat niet? Hoog in Google staan betekent veel bezoekers. Veel bezoekers betekent meer omzet. Maar hoe doe je dat? Hoog in google komen ..

Hoe kom ik hoger in Google ? Dat is niet kort samen te vatten. Hoog in Google staan dat bereik je niet snel. Je moet er veel energie in steken. Onderzoek doen. Kijken wat de concurrent doet. Je doelen bepalen. Welke zoektermen vind je belangrijk? Welke zoektermen geven de beste kansen? Inviato Apeldoorn heeft ruime ervaring met het bereiken van goede Google zoekresultaten.

Een voorbeeld is onze eigen website. Wij doen onder meer aan logo ontwerp en zijn gevestigd in Apeldoorn. Daar hebben wij onze pijlen op gericht. Zie hier onze hoge positie in Google.

beter-gevonden-worden-op-internet


Hier zie je onze website bovenaan staan in Google. Het bovenste resultaat is een betaalde advertentie, daarna volgen de onbetaalde resultaten. Bij het maken van websites besteden wij altijd aandacht aan Google. Alles wat kan helpen voor een hoge ranking in Google passen wij toe. Website structuur, alt-tags, metatags, headings en urls.

Beter gevonden worden op internet?

Meer leads, omzet en naamsbekendheid? Hoger komen in Google? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.


Goedkope website

Op zoek naar een goedkope website? Inviato maakt mooie websites én is niet duur. Een aantrekkelijke combinatie. Hoe kunnen wij goedkoop webdesign verzorgen? Wij werken vanuit huis en houden geen kantoor. Deze besparing werkt door in de prijzen die wij hanteren.

Snel een website nodig? Wanneer u snel een website nodig heeft is dit ook geen probleem voor Inviato. Hoe snel uw website klaar is, hangt af van u! Op ons hoeft u niet te wachten. Wij hebben uw website snel klaar! Zodra wij uw informatie hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag om voor u een strakke website maken!


Website voorbeelden

Website voorbeelden van Inviato zijn te vinden op de pagina Websites. Wij maken functionele websites die goed werken en er goed uit zien. Heeft u zelf een voorbeeld website dat als basis moet dienen? Mail vrijblijvend voor de mogelijkheden of een offerte op maat.

Waarom Inviato?

Waarom door ons uw website laten maken? Webdesign door Inviato is zorgeloos. Bedenk wat u wilt vertellen en wij doen de rest. U mág ons wel meer vertellen natuurlijk, maar het is niet noodzakelijk. Laat ons je website ontwerpen. Kan jij je bezig houden met andere dingen. Mooi toch!

Neem vrijblijvend contact op.