Logo ontwerp

Logo ontwerp – Bij het ontwerpen van een logo kijk ik samen met u wat u wilt uitstralen. Daarna maak ik drie voorstellen, waaruit u kunt kiezen. Na uw keuze stijl ik deze tot in de puntjes naar uw wensen. Hebt u zelf al een idee? U kunt gerust een schets voor een logo-ontwerp aanleveren. Inviato werkt deze voor u uit. Wij hanteren zeer voordelige prijzen, in tegenstelling tot andere bedrijven waar u vaak honderden euro’s kwijt bent voor een logo.

logo ontwerp apeldoorn

Voordelen van logo-ontwerp door Inviato

Zeer scherp tarief: uw logo ontwerp ik voor slechts € 295 (excl. btw).
Snelle werkwijze: concept gereed binnen 1 week.
U krijgt alle bestandstypes voor elke toepassing.


Logo ontwerp stappenplan:

U neemt contact op met het verzoek tot een logo ontwerp (vermeld daarin uw wensen voor het ontwerp).
U ontvangt uw logo concept.
U levert feedback.
Concept wordt indien nodig aangepast en terug gestuurd.
U ontvangt het uitgewerkte logo geschikt voor zowel digitaal als drukwerk gebruik.


Ideaal toch? Stuur nu een mail voor uw eigen unieke logo ontwerp!

Hebt u zelf al een idee? U kunt gerust een schets voor een logo-ontwerp aanleveren. Inviato werkt deze voor u uit. Wij hanteren zeer voordelige prijzen, in tegenstelling tot andere bedrijven waar u vaak honderden euro’s kwijt bent voor een logo.

Een logo is een must voor elke onderneming. Om je bedrijf een gezicht te geven, maak je gebruik van een logo. Een logo geeft identiteit en herkenbaarheid. Alle uitingen zoals een website of folder worden om het logo-ontwerp heen gevormd. Een mooi voorbeeld van een logo dat door de jaren heen (met de tijd mee) is gegroeid is dat van Philips. Dit logo ís Philips. En Philips is dit logo. MT Magazine lichtte onlangs enkele ijzersterke logo’s uit.