Home >> Hoe kom ik hoger in Google?

KENNISBANK


Hoe kom ik hoger in Google?

Hoe kom ik hoger in google, dat is iets wat elke ondernemer zich afvraagt. Er is geen kort antwoord op, tenzij je ervoor betaalt. Als je adverteert in Google koop je een hoge plaats in de zoekmachine. De kosten daarvoor zijn fors en adverteren via Google Adwords (SEA) en Facebook wordt steeds duurder. Nog een nadeel is dat er duidelijk bij staat dat het om een advertentie gaat, waardoor veel mensen verder scrollen naar de ‘echte’ resultaten.

Goed nieuws! Er zijn ook andere manieren om hoger in Google te komen. Verschillende tactieken die allemaal vallen onder de noemer SEO, Search Engine Optimization. Letterlijk Zoekmachine Optimalisatie. Met goede SEO kom je hoger in Google wat doorgaans resulteert in meer bezoekers en uiteindelijk meer omzet.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

hoe kom ik hoger in google

TERUG