JPG OMZETTEN NAAR EPS

Jpg omzetten naar EPS vector bestand? Dan bent je bij mij aan het goede adres. Ik zet jouw jpg om van pixels naar vector EPS. Een jpg omzetten naar vector gebeurt door de afbeelding nauwkeurig over te trekken in Adobe Illustrator. Alleen op deze manier ontstaat een mooi en scherp resultaat. Vector EPS is onder meer geschikt voor drukwerk, belettering, prints, en graveerwerk.

Wil jij een plaatje omzetten naar eps? Mail vrijblijvend je vraag.

MAIL JE VRAAG


VOORDELEN

Snel gereed

Hoogste kwaliteit, direct te gebruiken

Betaling achteraf


JPG NAAR VECTOR EPS

Een vectorafbeelding is een afbeelding type dat oneindig groot uitrekbaar is. Dit is erg handig voor gebruik op drukwerk van visitekaartjes, flyers en veel meer.  Een gewone afbeelding erg is beperkt. Deze heeft een maximale grootte en daarna wordt de afbeelding lelijk en onscherp. Een een normale afbeelding of bitmap logo is opgemaakt uit allemaal kleine pixels. Als uw deze wil vergroten dan moet de computer opeens meer pixels aanmaken en die weet niet goed hoe jij dat wil en daardoor wordt de afbeelding onscherp.

jpg omzetten naar eps

Bij een vectorafbeelding zijn het geen pixels maar punten met een (gekleurd) lijntje er tussen in. Door middel van wiskundige berekeningen wordt deze afstand bepaalt en zo houd de vectorafbeelding goed zijn vorm en kan het dus oneindig worden vergroot. Een extra voordeel van een logo of afbeelding in vectoren is dat het formaat van het bestand heel klein blijft, zo kunt u makkelijk een logo via (bijvoorbeeld) een email versturen omdat het vaak maximaal maar een aantal mb groot is.


WERKWIJZE LOGO NAAR VECTOR

Mail je bestand

Ontvang een offerte op maat

Ontvang je vector voor elke toepassing!Stuur ons het bestand dat je wilt laten vectoriseren. Vermeld daarbij eventuele aanpassingen en je ontvangt direct een offerte op maat. Je krijgt jouw vector in EPS en PDF.


Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een mail of maak gebruik van het contactformulier.