LOGO MAKEN APELDOORN

Op zoek naar een bedrijf om jouw logo te maken in Apeldoorn? Zoek niet verder! Mijn naam is Natascha Bouwmans, logomaker in Apeldoorn. En ik mocht al vele logo’s ontwerpen. Bij het ontwerpen van een logo kijk ik samen met jou wat jij wilt uitstralen. Daarna maar ik drie voorstellen, waaruit je kunt kiezen. Na jouw keuze stijl ik deze tot in de puntjes naar je wensen. Mail je wensen of alleen je verzoek en ontvang je logo concepten!

MAIL DIRECT


Bij het maken van jouw logo kijk ik naar wat past bij jou. Ik maak moderne logo’s, volgens de laatste technieken. Zo kan jij de komende decennia vooruit! Ik maak logo’s voor alle soorten bedrijven in alle branches. Heb je al iets moois gezien? Een logo kopiëren is niet toegestaan, maar we kunnen het idee meenemen en er voor jou iets nog veel mooiers van maken!

VOORDELEN

Zeer scherp tarief: jouw logo ontwerp ik voor slechts 295 (ex btw)

Snelle werkwijze: concept gereed in 2 dagen

Ontvang alle bestandstypes voor elke toepassing, digitaal en print


Heb je zelf al een idee? Je kunt gerust een schets voor een logo-ontwerp aanleveren. Ik werk die voor je uit. Mooie logo kleuren in gedachten? Mail een plaatje of een foto mee en ik neem de kleur exact over. Heb je nog geen idee hoe jouw logo eruit moet zien! Geen enkel probleem, ik kom zelf met verschillende opties en ideeën waar je uit kunt kiezen.

logo maken apeldoorn

Elk logo is uniek en wordt speciaal voor jou gemaakt. Geen robot die voor 99 euro automatisch een logo genereert, dat je vervolgens elders tegenkomt.
Professioneel ontwerp voor een eerlijke prijs! Ik lever je alle bestanden die je maar nodig hebt. Voor digitaal gebruik maar ook voor drukwerk. Niet te zwaar en haarscherp. Zo kom jij altijd goed voor de dag!


STAPPENPLAN


Mail je verzoek voor een logo ontwerp

Ontvang jouw logo concept(en)

Mail je feedback

Ontvang je eigen unieke logo!

Ja stuur mij een offerte voor een nieuw logo!

MAIL DIRECT


Een logo is een must voor elke onderneming. Om je bedrijf een gezicht te geven, maak je gebruik van een logo. Een logo geeft identiteit en herkenbaarheid. Alle uitingen zoals een website of folder worden om het logo-ontwerp heen gevormd. Een mooi voorbeeld van een logo dat door de jaren heen (met de tijd mee) is gegroeid is dat van Philips. Dit logo ís Philips. En Philips is dit logo. MT Magazine lichtte onlangs enkele ijzersterke logo’s uit.


“Een plaatje zegt meer dan duizend woorden.” Napoleon.