Logo omzetten EPS

Logo omzetten EPS? Heeft u een logo in EPS nodig, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zetten uw bestand om van pixels naar vector EPS.

Omzetten naar vector gebeurt door uw afbeelding nauwkeurig over te trekken in Adobe Illustrator. Alleen op deze manier krijgen we een mooi en scherp resultaat. Vector EPS is o.a. geschikt voor drukwerk, belettering, prints, en graveerwerk.

Vector afbeeldinglogo in eps

Een vectorafbeelding is een afbeelding type dat oneindig groot uitrekbaar is. Dit is erg handig voor gebruik op drukwerk van visitekaartjes, flyers en veel meer.  Een gewone afbeelding erg is beperkt. Deze heeft een maximale grootte en daarna wordt de afbeelding lelijk en onscherp.

Een een normale afbeelding of bitmap logo is opgemaakt uit allemaal kleine pixels. Als uw deze wil vergroten dan moet de computer opeens meer pixels aanmaken en die weet niet goed hoe jij dat wil en daardoor wordt de afbeelding onscherp.

Bij een vectorafbeelding zijn het geen pixels maar punten met een (gekleurd) lijntje er tussen in. Door middel van wiskundige berekeningen wordt deze afstand bepaalt en zo houd de vectorafbeelding goed zijn vorm en kan het dus oneindig worden vergroot.

Een extra voordeel van een logo of afbeelding in vectoren is dat het formaat van het bestand heel klein blijft, zo kunt u makkelijk een logo via (bijvoorbeeld) een email versturen omdat het vaak maximaal maar een aantal mb groot is.

Werkwijze logo vector maken

Stuur ons het bestand welke u wilt laten vectoriseren. Vermeld daarbij eventueele aanpassingen en u krijgt van ons een gratis offerte. Indien u hiermee akkoord gaat ontvangt u van ons zo snel mogelijk het eindresultaat in EPS en PDF.