Omslagfoto voor Facebook laten maken

Omslagfoto voor Facebook laten maken? U heeft een omslagfoto voor Facebook nodig. U heeft een logo en dat u probeert te plaatsen, maar het wordt niet mooi.

Als je niet zo handig bent met Photoshop, is het passend maken van een omslagfoto een hele klus. Verspil niet langer uw kostbare tijd. Neem eenvoudig contact op met Inviato.

Omslagfoto voor Facebook laten makenInviato biedt hulp. Een omslagfoto op Facebook komt het beste tot zijn recht wanneer u het juiste aantal pixels hanteert. Wij weten precies welk formaat voor welk medium nodig is. Welk formaat voor een omslagfoto en welk formaat voor een profielfoto.

Bedenk dat als u een omslagfoto maakt of kiest met een verkeerd formaat dat een deel van de zijkanten op de mobiele versie wegvalt. Dat wilt u natuurlijk niet.

Een goede omslagfoto en profielfoto versterken je identiteit en geven een professionele uitstraling. Als u het goed doet, zien bezoekers meteen waar uw bedrijf voor staat. Zorg er daarom voor dat je omslagfoto aansluit bij de huisstijl van het bedrijf.

Heeft u hulp of advies nodig bij het optimaliseren van uw Facebook-pagina? Inviato helpt u graag mee door uw Facebook omslagfoto en uw Facebook profielfoto op te maken.

Ook voor het opmaken van omslag en profiel voor andere Social Media kunt u bij ons terecht. Wij maken elke afbeelding op het juiste formaat!

Foto Facebook bedrijfspagina

Facebook bedrijfspagina omslagfoto en profielfoto maken? Mail ons uw wensen en wij maken het.