Oude website omzetten naar WordPress

Oude website omzetten naar WordPress – Je oude website omzetten naar WordPress is een goede manier om je website te vernieuwen. Vraag direct een offerte aan voor jouw website of lees meer over de het omzetten naar WordPress.

Waarom je oude website omzetten naar WordPress?

WordPress heeft een eenvoudig dashboard waardoor heel gemakkelijk is om aanpassingen in uw website te maken.  Om het nog makkelijker te maken, ontvang je van ons desgewenst een korte handleiding. Uiteraard kun je bij vragen contact opnemen.

oude website omzetten naar wordpress

Voordelen WordPress website

Het grote voordeel van WordPress is dat je eenvoudig zelf kunt wijzigen. Als je bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer hebt hoef je ons niet te benaderen om dit te laten wijzigen. Zo maak je geen kosten en hoef je er ook niet op te wachten.

WordPress is op dit moment het meest gebruikte CMS ter wereld. Het is flexibel en gebruiksvriendelijk. Het maken en aanpassen in pagina’s is eenvoudig. Voor het vullen van je website heb je geen specialist meer nodig. Dat scheelt  kosten en maakt dat je sneller kunt bewerken. De WordPress websites die wij maken worden goed weergegeven op tablets en smartphones. Dit noemen we responisve webdesign. Je kunt je website daarop testen met de mobielvriendelijke test van Google.

En als laatste en misschien wel belangrijkste worden WordPress-websites goed geïndexeerd door Google.

Kunnen alle oude websites worden omgezet naar WordPress?

Ja, bijna iedere website is te converteren naar WordPress. De omvang van de website maakt niet uit. Er kan bijna altijd een identieke versie gemaakt worden voor WordPress, maar misschien is het juist wel een goed moment om te kiezen voor een frisse nieuwe lay-out die past bij deze tijd.

Kosten website omzetten naar WordPress – Voor de kosten hoef je het niet te laten. Je betaalt eenmalig voor het bouwen van de wordpress website. Daarna kun je alles zelf beheren. Dikke kans dat wij u ook nog aan een goedkoper hosting abonnement kunnen helpen. Voor een WordPress volstaat namelijk het kleinste abonnement!

Bij Portfolio staan voorbeelden van WordPress websites die wij hebben gemaakt.

goedkoop oude website omzetten naar wordpress

Verbetert mijn positie in Google?

WordPress websites zijn gericht op een goede ranking in de Google zoekresulaten. Wij zullen aandacht besteden om te zorgen dat je website zo goed gevonden wordt.

Is het werken met WordPress makkelijk?

Een van de aller grootste voordelen van WordPress is dat je zelf je website kunt beheren. Het uitbreiden, aanpassen, nieuwe pagina’s publiceren is eenvoudig. Je krijgt van ons een instructie waarin we je leren hoe je je website zelf kunt onderhouden.

oude website omzetten naar wordpress 2

Wat kost een oude website omzetten naar WordPress?

Kosten oude website omzetten naar WordPress – De prijs voor een bestaande website omzetten naar WordPress is afhankelijk van de huidige lay-out, de inhoud en de functionaliteit van je website. Het converteren van een basis website kost het ongeveer € 499 ex btw. We spreken van omzetten, echter wij maken de website opnieuw. Het is niet kwestie van een druk op de knop. Wij zijn hierin echter geroutineerd en kunnen dit daarom voordelig aanbieden.

Je krijgt altijd vooraf een offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Offerte bestaande website omzetten naar WordPress

Kosten omzetten website naar WordPress – Wij maken graag een opgave van de kosten. Voor een offerte stuur een e-mail naar natascha@inviato.nl of vul ons formulier in.

Geef daarin aan welke website je wilt laten omzetten naar WordPress. Je ontvangt dan een offerte op maat.

Inviato Webdesign | natascha@inviato.nl | 06 5246 5775

Tags: kosten omzetten website naar wordpress ~ website converteren naar wordpress ~ dreamweaver omzetten naar wordpress ~ bestaande website omzetten naar wordpress ~ oude website omzetten naar wordpress