Persoonlijke kerstkaarten laat je maken door Inviato. Wij ontwerpen jouw kaart zoals jij dat wilt. Of naar ons eigen idee, als u geen idee heeft. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van diverse reclame uitingen. Persoonlijke kerstkaarten maken wij zowel voor particulieren als bedrijven. Alles is mogelijk! Heb je een eigen foto die je wilt laten gebruiken, geen punt! Heb je al een tekst of juist niet, wij maken er een mooi geheel van!

Elk jaar weer stressen bij het kopen, schrijven en versturen van jouw kerstkaarten? Dat is nu verleden tijd! Zeg nu zelf, het is ook niet meer van deze tijd.

Digitale persoonlijke kerstkaart versturen

Geen gedoe meer met postzegels, drukken, etiketten en tijdig verzenden. Verstuur uw kerstkaart digitaal met één druk op de knop! Dat bespaart een hoop tijd. En geld.

Stuur daarom jouw  vrienden, familie, relaties een gepersonaliseerde kerstkaart met jouw wensen voor de feestdagen.

Toch een paar relaties, ooms of tantes die geen e-mail hebben (of deze nooit lezen)? Geen punt, u kunt de kaarten laten afdrukken of zelf printen en alsnog versturen. Opgelost!

Om een persoonlijke kerstkaart te laten maken mail je naar natascha@invaito.nl. Vermeld daarbij jouw wensen en eventueel afbeeldingen en wij maken er een mooie originele maar bovenal persoonlijke kerstkaart van!

Persooonlijke kerstkaart