Ga je binnenkort aan de slag als ZZP-er en heb je een website nodig?

Inviato in Apeldoorn maakt ZZP-er websites voor startende ondernemingen.

Mijn naam is Natascha Bouwmans. In 2013 heb ik met succes mijn eigen design bureau opgericht: Inviato Design in Apeldoorn.

ZZP-er website / starterswebsite

Sindsdien help ik, veelal startende, ondernemers zich te profileren op internet. Dit doe ik onder meer door het ontwerpen van een logo, of zelfs gehele huisstijl, en het maken van een website. Soms het één, soms het ander en soms het hele pakket.

Design van Inviato kenmerkt zich door een strakke layout, overzichtelijke vormgeving en professionele uitstraling.

Je bent een zelfstandige dus wilt zelfstandig je ZZP-er website kunnen aanpassen. Met een website van Inviato kan dat! Sindskort maken wij namelijk gebruik van WordPress. Je kunt nu door middel van CMS zelf dingen aanpassen. Wil je het laatste nieuws delen of een afbeelding plaatsen? Je doet dit zonder enige technische kennis en wanneer het jou uitkomt.

Als Inviato de website heeft opgeleverd, heb je ons niet meer nodig! Dus geen terugkerende kosten of verplichtingen.

En dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo maak ik professioneel design mogelijk voor iedereen. En zo hoort het ook, vind ik.

Kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar natascha@inviato.nl.

zzp-er website